Meteen naar de inhoud

FD Personal Training

FD Personal Training Francisco Doezeman

Francisco heeft zijn personal training in 2017 opgezet. Met meer dan 20 jaar kickboks ervaring maakt Francisco de meest uitdagende en variƫrende trainingen denkbaar!

FD Personal Training studio is laagdrempelig. Dat betekent dat FD Personal Training een studio voor iedereen is! Veel mensen raken zichzelf kwijt in drukke gyms. Zonder degelijke ondersteuning en motivatie is het moeilijk om gemotiveerd te blijven en het maximale eruit te halen. Bij FD Personal Training ben je verzekerd dat wij er alles aan doen om jou gemotiveerd te houden. Dat betekent: resultaat boeken!

De kickboks-ervaring van Francisco is gecombineerd met verschillende fitness-oefeningen. Daardoor ontstaat een unieke workout, de perfecte combinatie tussen kracht en uithoudingsvermogen!
Kickboksen stoottechniek

Word fit

Fitter
FDPT vs Fit & Fight in de ring

meer zelfvertrouwen

Zekerder
Kickboksen traptechniek

Meer kracht

Sterker

Personal Training

“Francisco is een geweldige coach. Vrolijk, behulpzaam en altijd positief. Sinds een jaar is hij mijn coach. Ik heb nu een goede conditie, dankzij Francisco!”
Harriet

Personal Training

“Zeer professioneel en vriendelijke trainer!! Ik had hem gevraagd voor een home workout en krijg nu elke maand een op maat gemaakte workout gestuurd. Zeker een aanrader!”
Luuk
FD Personal Training

Heb je een vraag?

Stel je vraag en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram