Meteen naar de inhoud

Blog

Kickboksen op drie locaties!

πŸ₯Š Ontdek de Kracht van Kickboksen op Drie Locaties! 🌟 Al een jaar lang verspreiden we liefde voor kickboksen in de prachtige omgeving van Harkstede. Bij De Borstee verwelkomen we enthousiaste kickboksers vanaf 17 jaar voor uitdagende en gepassioneerde trainingen. πŸ•– Trainingsdagen in Harkstede: Maandag… Lees verder »Kickboksen op drie locaties!

πŸ₯ŠπŸ‹β€β™€ Bereik Je Topconditie met Persoonlijke Fitheidstraining bij FD-Studio! πŸ†πŸ‘”

Ben je een ambitieuze ondernemer die altijd streeft naar professioneel succes? Maar wanneer heb je voor het laatst echt de tijd genomen om aan je eigen welzijn te werken? Het is tijd om te investeren in jezelf en je fysieke kracht naar nieuwe hoogten te… Lees verder »πŸ₯ŠπŸ‹β€β™€ Bereik Je Topconditie met Persoonlijke Fitheidstraining bij FD-Studio! πŸ†πŸ‘”

🩺 Investeer in Je Algemene Gezondheid met Ons Omega-3 Traject! 🌿

Hallo allemaal! Als het gaat om jouw algehele gezondheid, zijn Omega-3 en Omega-6 vetzuren twee cruciale spelers die nauw met elkaar samenwerken. Bij FD-PT Studio willen we je begeleiden naar een evenwichtige verhouding tussen deze essentiΓ«le vetzuren, wat een positieve impact kan hebben op jouw… Lees verder »πŸ©Ί Investeer in Je Algemene Gezondheid met Ons Omega-3 Traject! 🌿

FD Personal Training Studio biedt kickboksen aan voor kinderen in Meerstad!

πŸ“£πŸ₯Š FD Personal Training Studio biedt kickboksen aan voor kinderen in Meerstad! πŸ₯ŠπŸ“£ Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu ook kickbokslessen aanbieden voor kinderen in Meerstad! Omdat kickboksen voor kinderen nog niet beschikbaar was in de omgeving, hebben we besloten om… Lees verder »FD Personal Training Studio biedt kickboksen aan voor kinderen in Meerstad!

Ontmoet Francisco Doezeman: Gedreven Ondernemer en Dankbare Vader πŸš€πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ’ͺ

Ontmoet Francisco Doezeman: Gedreven Ondernemer en Dankbare Vader πŸš€πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ’ͺ Hallo allemaal! Mijn naam is Francisco Doezeman en ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als ondernemer, vader en gepassioneerd voorstander van gezondheid en sport. Met 38 jaar aan levenservaring, word ik gezegend door mijn… Lees verder »Ontmoet Francisco Doezeman: Gedreven Ondernemer en Dankbare Vader πŸš€πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ’ͺ