Meteen naar de inhoud

Nu ook Kickboksen in Harkstede

Geen motivatie om te sporten? Wij bieden laagdrempelige lessen aan.

Een aantal weken terug zijn wij begonnen met kickbokslessen in Harkstede en we kunnen wel zeggen dat dit een succes is. Iedereen die boven de 16 is, kan op donderdagavond om 18.45 een uur lang meedoen met onze kickbokslessen in Harkstede. Het zou leuk zijn als je aansluit!

Geen motivatie? Bang dat je geen conditie hebt? Niet van de bank willen komen?  Je hoeft niet in een topconditie te zijn om aan te sluiten. Wij willen je graag motiveren en van die bank afhalen met onze laagdrempelige lessen.

Voor veel sportgenoten is het ook al even geleden dat ze voor het laatst gesport hebben. Wij snappen dat de stap groot is, maar daar houden wij geheel rekening mee. Wij willen graag iedereen aan het sporten brengen in Harkstede. Bij ons word je met respect behandelt en dit past geheel bij het kickboksen. Wat ook bij het kickboksen past is samenwerken, techniek aanleren en je conditie vergroten. En je krijgt ook meer kracht door te kickboksen. Voor de training delen we de groep in en vertellen we wat je kan verwachten in de training. Zo weet je waar je aan toe bent in de lessen.

We zien nu al met de huidige groep dat iedereen enthousiast is en dieper wil ingaan op het kickboksen, of om naast het kickboksen gebruik te wil maken van een Personal trainer. Dit maakt ons nog enthousiaster om les te geven.

Wil jij ook van die mogelijkheid gebruik maken naast het kickboksen in Harkstede? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden aan de Egursundweg 11D op meerdere momenten in de avond en ochtend ook kickbokslessen aan. Mocht het sporten in Harkstede zelf niet uitkomen, of je wilt meer dan een dag in de week sporten? Aan de Egursundweg kunnen we nog dieper ingaan op de techniek doormiddel van padstraining of zaktraining. Er staat altijd wel een van onze enthousiaste, ervaren trainers klaar die u kunnen helpen tijdens de lessen. Ze zijn zeer ervaren en gecertificeerd om les te geven. En het voordeel is, het is maar 7 minuten rijden met de auto vanaf Harkstede.

Daarnaast kan je op afspraak ook 6 dagen in de week gebruik maken van onze Personal trainer. Tijdens een intake kunt u uw wensen doorgeven en wij maken dan een mooi sport programma voor u klaar.

Wilt u graag meer weten? Of dat wij u alvast wat motivatie kunnen geven? Aarzel niet en neem contact met ons op. Een gratis intake of proefles kan vandaag nog ingepland worden. Ons team heeft zin om samen met u aan de slag te gaan!