Meteen naar de inhoud

Kom uit je comfortzone!

Tijd om uit je comfortzone te komen, maar hoe doe je dat?

Dat doe je bij ons! Wij zijn FD-personal training en wij zijn enthousiaste personal trainers die jou uit je comfortzone willen halen. Wij vinden het leuk om je uit te dagen en behandelen je met respect, dit zijn kernwaarden die wij hebben bij FD-personal training.

Misschien heb je al wel van ons gehoord, sinds kort geven wij met succes kickboksen in Harkstede voor jong (vanaf 16 jaar) en oud. Je hoeft geen ervaren kickbokser te zijn om in te stappen. Wil je vooraf weten wat je te wachten staat, geen probleem, wij leggen het je graag uit. FD-personal trainers hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen en proberen de sportieve drempel zo laag mogelijk te maken waardoor iedereen kan instappen. Het zou leuk zijn om jou een keer te zien tijdens een van onze trainingen. Schroom niet om contact op te nemen, we zien je graag!

Daarnaast kan het natuurlijk zijn, dat je juist wat meer uitdaging wil hebben in trainingssessies, ook daarvoor ben je bij FD-personal training aan het goede adres. In de trainingen aan de Egersundweg gaan wij wat dieper in op het kickboksen door middel van extra begeleiding (dit kan o.a. één op één), pads training en krachttraining. Deze lessen zijn een ideaal opstapje voor toernooien, mocht je daar belang bij hebben. Je kan training krijgen in kickboksen light of boksen, dit natuurlijk met bescherming om je hoofd en benen. Het uiteindelijke doel is dan kickboksen of boksen in toernooi vorm, mocht je dat willen.

Een aantal van onze leden zijn zo enthousiast dat ze al wedstrijden voor FD-personal training hebben gespeeld in Ansberg, Duitsland. Ook Francisco, eigenaar van FD-personal training heeft in oktober nog een toernooi gebokst in Ansberg, Duitsland. Het was leuk en gezellig om als team zijnde bij een mooi sportief toernooi aanwezig te zijn. In de toekomst zijn we van plan om dit vaker te ondernemen met onze leden die daar belangstelling voor hebben.

Wij hebben voor ieder wat wils. Wil je laagdrempelig sporten bij een van onze locaties? Dat kan, je bent meer dan welkom! Wil je het wat serieuzer aanpakken? Ook dat kan. Bij ons kan je één op één sporten, sporten in groepen, samen met je vrienden sporten op afspraak of in duo trainingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en/of een gratis intake. Wij hopen jullie binnenkort op een van onze locaties te mogen begroeten.