Meteen naar de inhoud

Ontmoet Francisco Doezeman: Gedreven Ondernemer en Dankbare Vader ๐Ÿš€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ’ช

Ontmoet Francisco Doezeman: Gedreven Ondernemer en Dankbare Vader ๐Ÿš€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ’ช

Hallo allemaal! Mijn naam is Francisco Doezeman en ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als ondernemer, vader en gepassioneerd voorstander van gezondheid en sport. Met 38 jaar aan levenservaring, word ik gezegend door mijn geweldige vrouw Melainy en onze drie prachtige kinderen. Laat me je meenemen op mijn ondernemersreis en delen hoe ik mijn huidige positie heb bereikt, met bijzondere nadruk op mijn dankbaarheid jegens mijn vrouw.

De Start van mijn Ondernemersavontuur

Zeven jaar geleden begon mijn ondernemersavontuur als zelfstandige bij Basic Fit Westerhaven. In die tijd begon ik mijn diepe passie voor sport, gezondheid en het begeleiden van mensen naar hun doelen te ontdekken. Mijn tijd bij Basic Fit bood me niet alleen de gelegenheid om te groeien en te leren, maar ook om uiteindelijk mijn eigen bloeiende onderneming op te bouwen.

De Weg naar Succes

In de afgelopen zeven jaar heb ik mijn passie omgezet in een succesvolle onderneming. Mijn reis ging van een individuele zzp’er bij Basic Fit naar de trotse eigenaar van mijn eigen sportstudio. Gedurende deze tijd heb ik niet alleen mijn kennis en vaardigheden uitgebreid, maar ook mijn studio zelf. Van bescheiden 100 m2 naar een indrukwekkende 200 m2, is mijn studio mijn plek geworden om mijn visie op sport en gezondheid te delen met een groeiende gemeenschap.

Uitbreiding en Toewijding

Naast mijn hoofdlocatie heb ik mijn invloed vergroot met verschillende locaties in Harkstede, waar ik kickbokslessen aanbied in de Borgstee. En vanaf eind september breid ik mijn aanbod nog verder uit naar Meerstad, in basisschool de Meeroever. Een bijzondere uitbreiding van mijn aanbod is Kickboksen voor kids! Ik geloof heilig in het belang van het vormen van gezonde gewoonten vanaf jonge leeftijd en ik kijk ernaar uit om kinderen te helpen groeien door de kracht van sport.

In deze reis van toewijding, veerkracht en liefde voor wat ik doe, is er een speciale persoon die ik met nadruk wil noemen – mijn geweldige vrouw Melainy. Met een jong gezin is haar steun en aanmoediging van onschatbare waarde. Haar begrip en liefde stellen me in staat om mijn ondernemersdromen na te jagen, terwijl we samen onze kinderen opvoeden.

Mijn ondernemersreis is doordrongen van dankbaarheid. Dankbaar voor de kansen, voor de gemeenschap die me omringt, en bovenal dankbaar voor mijn vrouw Melainy, die me de kracht geeft om te groeien en te gedijen. Met ons gezin aan mijn zijde en de steun van de gemeenschap, kijken we ernaar uit om samen een positieve impact te hebben op levens, terwijl we streven naar een gezondere en gelukkigere toekomst!

Met sportieve groet, ๐ŸฅŠ๐Ÿ’–

Francisco Doezeman