Meteen naar de inhoud

Introductie Francisco 2023

Hallo iedereen,

Gezien het al enige tijd geleden is, wordt het hoog tijd om mijzelf eens voor te stellen en te vertellen hoe ik tot dit mooie beroep” Personal Trainer” ben gekomen. Mijn naam is Francisco Doezeman en ik ben samen met mijn vrouw, trotse ouders van 3 prachtige kinderen.

Hoewel mijn roots in Chili, Zuid Amerika liggen, ben ik grotendeels opgegroeid in het plaatsje Ommen samen met mijn twee liefdevolle, zorgzame ouders. In 2016 ben ik verhuisd naar Groningen. Als kind was ik erg verlegen, maar had ook erg veel energie wat er echt uit moest waardoor ik op jonge leeftijd ( 14 jaar) ben begonnen met kickboksen. Nu had ik op mijn 11e al eens een proeflesje gedraaid maar mijn ouders vonden het toen toch een beetje spannend om mij volledig te laten kickboksen.

Gedurende mijn jeugd was ik erg zoekende naar wat ik wilde gaan doen later als ik groot werd. Mijn vader adviseerde mij een kantoorbaan van 9 tot 5, maar al snel wist ik dat dat niks voor mij zou zijn. Vanaf de tijd dat ik begonnen ben met kickboksen kreeg ik meer zelfvertrouwen en werd ik meer gefocust.  Mijn vertrouwen groeide in de loop der jaren en ik werd steeds zelfverzekerder, ik geloofde echt dat ik mensen kon helpen op een dag door zelf les te gaan geven als ik genoeg kennis had.

Grote uitdagingen ging ik ook niet meer uit de weg en heb in 12 jaar tijd 30 wedstrijden gevochten voor kleine en grote mensenmassa’s. Sinds 2017 ben ik trotse eigenaar van FD Personal training studio. Nu mag ik elke dag genieten van mijn passie door mensen te helpen op het gebied van kickboksen, personal training en boksen. Het vallen en opstaan van het kickboksen spiegel ik ook vaak aan het leven om een ander te kunnen helpen, uit ervaring weet ik dat ik mensen vaak blijer laat vertrekken dan dat ze komen. Het motiveert mij enorm om mensen fysiek en mentaal te zien veranderen, hier doe ik het voor!

FD PT studio is er voor mensen die liever niet naar een overvolle gym gaan en net dat beetje extra persoonlijke begeleiding zoeken. Maar ook kinderen die zich niet volledig op hun gemak voelen, help ik ook graag door middel van persoonlijke coaching.

Sinds 2017 hebben we honderden mensen mogen begeleiden, elk persoon is anders en ik zie dit voor mezelf ook als een wijze les!