Meteen naar de inhoud

Super Ster Ilonka “KillerQueen” Elmont

Ilonka KillerQueen Elmont

Kom kennismaken en leren van de KillerQueen in Muay Thai!

Wil jij ook een unieke kans om je skills in het Thai boksen te verbeteren? En tips en trucs krijgen of gewoon kennismaken met het Thai boksen op een uitdagende manier? Dit is je kans!

Thai Boks Clinic met Ilonka ‘KillerQueen” Elmont

Zondag, 17 april organiseert FD Personal Training studio in Groningen een mooie Thai boks clinic, met niemand minder dan Ilonka β€œthe killer queen” Elmont. In 1999 is ze begonnen met kickboksen en op haar 23ste was ze al Nederlands, Europees en Wereldkampioen. Voor die tijd een bijzondere gebeurtenis.Ilonka houdt zich tegenwoordig onder andere bezig met haar eigen Foundation, de Ilonka Elmont Foundation waarmee ze sport en educatieontwikkelingsprojecten voor kansarme kinderen in Suriname organiseert. Daarnaast geeft ze ook clinics en lezingen. Ze wil graag mensen motiveren en inspireren.

Ilonka Elmont is de eerste Nederlandse vrouwelijke kampioen met 10 belts in het Thai boksen. Ze heeft een indrukwekkende lijst met prijzen gewonnen. Ze is 2 x Dutch Champion Thai boksen geweest en heeft 1 x het European Championship gewonnen. Daarnaast is ze maar liefst 7-voudig World Champion Thai bokskampioen. Een echte topper die nu in Groningen haar kennis wil delen met jou. Een unieke kans om met deze kampioen te trainen.

Hoe ziet de middag eruit?

Het programma begint om 15.00 uur en de clinic duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop staat er een hapje en drankje klaar om nog even gezellig na te praten over deze mooie ervaring. De kosten voor deze middag zijn 20,- euro per persoon. De clinic zal plaatsvinden in de studio van FD Personal Training aan de Egursundweg 11-D.

Meld je nu aan